Elköltöztünk!

//Elköltöztünk!

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy folyamatosan bővülő cégünk új székhelyre költözzön!

A mindennapi munka mellett az idei év elején egy otthonos és környezetbarát munkahely kialakításán ügyködtünk. Az Mprint csapatának és segítőinek köszönhetően az új irodahelyiség felújítását követően gyorsan és könnyen ment a dobozolás és átpakolás.
Az egy légterű, tágas és világos iroda, valamint a külön tárgyaló nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben ügyfeleinkkel kényelmesen és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.

Várjuk minden ügyfelünket új irodánkban!
Cím: Dunaújváros, Derkovits utca 14.

Mprint Dekoráció Kft.
2018-05-03T17:01:52+00:00 2018. március 19.|

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/userdata/w...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46