I. Mprint Kupa

//I. Mprint Kupa

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára:
“Első alkalommal, de hagyományőrző céllal írtuk ki az Mprint Kupát Dunaújvárosban, az amatőr kispályás labdarúgók számára, amit 2017. május 1-én hétfőn a vidámparki sportközpontban rendezünk meg. A kupa érdekessége, hogy minden résztvevő csapat 10 darab feliratozott mezt kap ajándékba névadó támogatónktól, a dunaújvárosi Mprint Dekoráció Kft.-től. A játékosoknak ezekben a mezekben majd pályára is kell lépniük, így is különlegesebbé téve a rendezvényt.”

Az MPRINT Kupa névadójáról kevesen tudják, de a DLSZ-el való közel 10 éves együttműködésével folyamatosan hozzájárul a helyi labdarúgás színvonalának emeléséhez. A DLSZ által rendezett események minőségi reklámanyagai, promóciós termékei, feliratozott mezei mind cégünk műhelyéből kerülnek ki.

Az MPRINT Dekoráció Kft. egyik tulajdonosa, Brindza Csaba is a futball régi nagy szerelmese, aki szintén részt vesz a kupán csapatával a Varázs-kép nevet viselő labdarúgó csapattal. Talán sokaknak ismerősebben csenghet a Varázs-kép név, ami az MPRINT elődjeként már 2002-óta a város első számú egyedi ajándéktárgyakat gyártó és textil feliratozó műhelye.

„Az elmúlt pár év alatt cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül. Gyártó kapacitásunk megnőtt és új munkatársaink érkezésével szélesebb területeket fedünk le a dekorációs, nyomdai és online szolgáltatások piacán. Éppen ezért szükségessé vált, hogy cégünket egy modernebb megjelenéssel, MPRINT néven vezessük be a köztudatba. A DLSZ által szervezett kupa tökéletes alkalom számunkra, hogy névadó támogatóként az MPRINT Dekorációs és Grafikai Stúdiót szélesebb körben megismerjék.” – Farkas Zoltán, az MPRINT Dekoráció Kft. ügyvezető tulajdonosa

I. MPrint Kupa, “Mozdulj rá!”
Amatőr Kispályás Labdarúgó Kupa

Időpont: 2017. május 1. hétfő
Szervező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Helyszín: Dunaújváros, Műfüves Sportközpont (Eszperantó utca 2-4.)

További információ: dlsz.hu

2018-05-03T16:58:26+00:00 2017. április 4.|

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/userdata/w...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/userdata/web/mprint.hu/website/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46