Rólunk

/Rólunk
Rólunk 2022-01-06T10:06:57+00:00

Az MPRINT stúdió teljes körű dekorációs, nyomdai és online szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a tervezéstől a kivitelezésig.

Több mint 10 éve nyomtatunk, dekorálunk, tervezünk, fejlesztünk és fejlődünk. Képzett munkatársaink évtizedes tapasztalatával olyan komplex szolgáltatást kínálunk, amely igényes, megfizethető, ugyanakkor rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé. A legfejlettebb technológiával és minőségi anyagokkal segítünk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.

Várjuk Önt is ügyfeleink táborába!

Az MPRINT csapata

Farkas Zoltán
Farkas Zoltánstúdióvezető
06 30 500 7868
Tóth Zoltán
Tóth Zoltángrafikus
06 25 898 220
Éliás Nikolett
Éliás Nikolettügyfélszolgálat
06 25 898 220
Péntek József
Péntek Józsefnagyformátumú nyomtatás
06 25 898 220
Oláh László
Oláh Lászlódekoratőr
06 25 898 220
Somogyi Ramóna
Somogyi Ramónadekoratőr
06 25 898 220

Technológia

Dekorációs kivitelezési munkáinknál korszerű és fejlett technológiákat használunk, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.
A továbbiakban szeretnénk pár mondatban bemutatni folyamatosan fejlődő gépparkunk legerősebb gépeit.

Roland RF-640

Az Roland VersaEXPRESS RF-640 a Roland ECO-SOL MAX2 színes festékét használja négy színben (CMYK), ami látványos és élénk színeket garantál. A festék nagyon jól teljesít minden fontos szempont szerint: kültéren is kifejezetten tartós, karcálló, jó a vegyszerállósága és széles színskálát képez le.

Az RF-640 termelési sebessége elérheti a 48,5 m2/óra értéket is. A készülékhez kapott felcsévélő rendszerrel a nagy volumenű munkák is magas sebességgel gyárthatók le.

Roland SG-540

Roland TrueVIS SG-540 fantasztikusan élénk színeket szolgáltat, magas fényű felületet, egyenletes homogén színeket és borotvaéles grafikákat, köszönhetően a FlexFire nyomtatófejek és TrueVIS INK tökéletes kombinációjának.
A TrueVIS INK az eco-oldószeres festékek következő evolúciója; megfelel a ügyfelek széles színterjedelemre támasztott igényeinek és a szigorú környezetvédelmi standardoknak. Megkapta a GREENGUARD Gold minősítést a beltéri levegő minőséghez, amely magában foglal olyan faktorokat, hogy a termék biztonságosan használható olyan környezetekben, mint iskolák és kórházak.

Minőség

A lehető legjobb minőség eléréséhez prémium minőségű alapanyagokat használunk.
A piacvezető márkák nyomtatható anyagaira a Roland gépeink tökéletes színeket visszaadó nyomatokat produkálnak.

A színhűség mellett termékeink magas időjárásálló tulajdonsággal és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Kiemelt ügyfeleink

REFERENCIA MUNKÁINK